Over ons

Sinds 1987 houden we ons bezig met het aanleggen van alle soorten bestratingswerkzaamheden voor bedrijven en particulieren in de regio Zuid-oost Brabant en Noord-Limburg.

Deze werkzaamheden hebben we in de loop van tijd uitgebreid met het verzorgen van het grondwerk en met de aanleg van de complete buitenrioleringen. Op deze manier zijn we steeds meer voor onze opdrachtgevers een partner in de aanleg van al hetgeen er buitenom aangebracht moet worden. In de uitvoering van deze werkzaamheden maken we al jarenlang gebruik van de meest moderne apparatuur, die bediend wordt door ons team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers.

Naast het aanleggen van de complete infrastructuur voor parkeer- en of bedrijfsterreinen bij bedrijfshallen op industrie-terreinen is de agrarische sector ook een belangrijke klant voor ons. We kunnen onze opdrachtgevers niet alleen van dienst zijn in de aanleg van een erfverharding in klinkers of beton, maar ook in de aanleg van sleufsilo’s in betonplaten of zuurbestendig asfalt. Infiltratie-bekkens worden veelvuldig aangelegd ten behoeve van de afwatering.

Ons team van gespecialiseerde medewerkers is uiterst vakbekwaam, enthousiast en creatief in de uitvoering van kwalitatief hoogwaardig bestratingswerk.

Kortom: voor maatwerk bij uw bedrijf of op uw erf.Bel VAN DEN BERG DEURNE tel. 0493-316 701 of mobiel 06 53 28 50 50

© 2023 Van den Berg Deurne- Gerealiseerd door 101Media

Van den Berg Deurne Kouwenhoekseweg 13
5752 PB Deurne

E: info@vandenbergdeurne.nl
T: 0493-316 701